یک پزشک مطرح کرد:روزه گرفتن به تقویت سیستم ایمنی و پاکسازی بدن از مواد زائد کمک می کند

خدادادی اظهار کرد: هر کسی که از سلامت نسبی برخوردار باشد و بیماری زمینه ای یا شرایط خاص مانند بارداری و شیردهی نداشته باشد مطمئنا روزه داری مفید و سلامت بخش است.

به گزارش پایگاه خبری نسیم خنداب،خدادادی پزشک عمومی در گفتگو با خبرنگار نسیم خنداب گفت:اصل روزه گرفتن و لب از طعام بستن، یک روش درمانی برای تعدیل مزاج و دفع مواد زائد انباشته شده در بدن است.

خدادادی اظهار کرد: هر کسی که از سلامت نسبی برخوردار باشد و بیماری زمینه ای یا شرایط خاص مانند بارداری و شیردهی نداشته باشد مطمئنا روزه داری مفید و سلامت بخش است.

وی بیان کرد: با شروع روزه داری، پاکسازی بدن نیز آغاز می شود به طوری که تا روز ششم ماه رمضان کاهش حرارت بدن و کاهش عفونت بدن رخ می دهد، تا روز دهم دفع عفونت و بهسازی معده، تا روز چهاردهم پاکسازی سیستم عصبی و تقویت آن، تا روز بیستم پاکسازی قلب و عروق و تقویت آن و در روزهای پایانی ماه رمضان دفع تمام مواد زائد و سلامتی کامل جسم و جان انسان، پاداش وصف ناپذیر الهی در عید فطر را به دنبال دارد.

این پزشک به وعده غذایی افطار اشاره کرد و گفت: توصیه می شود افطاری با آب ولرم و خرما و عسلاب شروع و با اغذیه سریع الهضم که انرژی را سریع برگرداند مانند تخم مرغ عسلی، سوپ جو، مربای انجیر یا تمشک، سبزیجات تازه، پنیر و مغز گردو ادامه پیدا کند و با فاصله نیم ساعت شام میل شود.

وی در ادامه تاکید کرد: مصرف انواع شربت‌ها، خاکشیر ،تخم شربتی ،بارهنگ ،شربت آب‌لیمو ،عسلاب ،آب زرشک ،آلبالو ،سرکه انگبین، عرق کاسنی ،شاهتره، استفاده از انواع میوه ها مانند هندوانه، خربزه، طالبی ،گرمک، آلبالو ،زردآلو ،گیلاس حدود دو ساعت بعد شام  توصیه می‌شود.

خدادادی اضافه کرد: در وعده سحر اغذیه غلیظ مانند حلیم ،حلوا ،آبگوشت ،کله‌پاچه ،آش رشته ،ماکارونی و گوشت قرمز مناسب نیست چون سبب تشنگی در طول روز می‌شوند .

وی در ادامه گفت: نان، پنیر، گردو، ارده، شیره انگور و چای فراوان، توصیه نمی‌شود چون سبب دفع سریع آب بدن می‌شود سالاد با چاشنی روغن‌زیتون، عسل ،رب انار و لیموترش مناسب سحری است و توصیه به مصرف آن می‌گردد.

خدادادی در پاسخ به این سؤال که آیا روزه‌داری بر ابتلا به کرونا تأثیر دارد؟ گفت: باید تأکید کنیم که اصل روزه‌داری بر تقویت سیستم ایمنی و سلامت بدن و پاکسازی آن از مواد زائد است، حتی در تحریک اتوفاژی(ﯾﮏ ﻣﮑﺎﻧﯿﺴﻢ ﺑﻘﺎء ﺳـﻠﻮﻟﯽ) و کم و نابود کردن سلول های پیر و سرطانی نقش مسلم و معجزه آسایی دارد.

وی خاطرنشان کرد:اما کسانی که بیماری های زمینه ای مانند دیابت، بیماری های قلبی و گوارشی دارند، افراد بیمار ناتوان ویروسی مانند کرونا که به شدت ضعیف و کم اشتها شده باشند و یا کسانی که با توجه به هشدارهای پزشکی در ترس ابتلا به کرونا قرار گرفته باشند روزه بر آن ها واجب نیست.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =