فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی:نیازمند فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی هستیم/دانشنامه استانی دفاع مقدس حاصل زحمات شبانه روزی جمع نخبگانی است

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: در راستای تبیین نقش استان مرکزی در جنگ تحمیلی تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس از سال گذشته به طور جدی در دستور کار قرار گرفت که امروز به پیشرفت قابل توجهی رسیده که شناسایی بیش از ۶۵۷ مدخل و ۱۲۰ مقاله علمی بخشی از روند تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس است.

به گزارش پایگاه خبری نسیم خنداب، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در نشست دانشنامه استانی دفاع مقدس استان مرکزی گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان از اهمیت زیادی برخوردار است چراکه موجب بیمه کردن آینده انقلاب اسلامی خواهد شد و لذا باید با مخاطب شناسی و زمان شناسی اقدامات موثری در این راستا انجام داد.

وی افزود: تبیین عمق فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس به نسل جوان نیازمند به کارگیری روش‌های نوین تبلیغی هوشمندانه است و باید برنامه ریزی مناسبی در این راستا صورت گیرد و این قطعا موجب اثربخشی اقدامات خواهد شد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: یکی از بسترهای فعالیت های تبلیغاتی و تبیینی فضای مجازی است که این فضا علاوه بر تهدیدات فرصت های زیادی در اختیار قرار داده و ما امروز نیازمند فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی هستیم و یکی از روش هایی که می تواند فضای مجازی را به سمت تراز بودن در انقلاب اسلامی هدایت کند ترویج هوشمندانه فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی بیان کرد: همانگونه که در مقطع جنگ تحمیلی استان مرکزی نقش به سزایی در پشتیبانی و مدیریت دفاع مقدس داشت امروز باید در راستای تبیین فرهنگ دفاع مقدس نقش به سزایی ایفا کند و باید همه توان و ظرفیت هادر این راستابه کارگیری شود.

کریمی ادامه داد: خوشبختانه در طی سال های گذشته با مشارکت همه جانبه اتفاقات و اقدامات بسیار چشمگیری همچون برگزاری کنگره شهدای استان و تکمیل مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان اتفاق افتاد و این برنامه ها فرصتی بی نظیر برای مردم و جوانان در راستای شناخت و تقویت فرهنگ دفاع مقدس فراهم کرد.

وی با اشاره به اینکه نقش استان مرکزی در دفاع مقدس بیان کرد: همچنین نقش استان مرکزی به دلیل جایگاه ویژه استان در مقطع جنگ تحمیلی بسیار موثر بوده و اقدامات فنی، صنعتی و برخی از پشتیبانی های استان موجب پیروزی های بزرگ در برخی از عملیات ها شد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: در راستای تبیین نقش استان مرکزی در جنگ تحمیلی تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس از سال گذشته به طور جدی در دستور کار قرار گرفت که امروز به پیشرفت قابل توجهی رسیده که شناسایی بیش از ۶۵۷ مدخل و ۱۲۰ مقاله علمی بخشی از روند تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس است.

وی تأکید کرد: دانشنامه استانی دفاع مقدس که حاصل مجاهدت های شبانه روزی اساتید دانشگاه در کنار پیشکسوتان و نخبگان جوان است نمونه جامعی از شناسایی مسئله ها و عناصر مرتبط با دفاع مقدس ونقش استان مرکزی است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: تهیه دانشنامه دفاع مقدس گامی مهم در راستای برداشت از گنج دفاع مقدس است و این سند جامع و علمی هدیه بزرگی است که برای آیندگان ماندگار خواهد ماند.

وی خاطر نشان کرد: همانگونه که در دفاع مقدس همه مردم نقش آفرین بودند و توانستند این مقطع را به خوبی مدیریت کنند امروز هم ما برای کامل بودن دانشنامه استانی از همه ظرفیت ها و توانمندی ها استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/ 

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + یازده =