۷۶۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی به استان مرکزی اختصاص یافت

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2013-12-30 08:54:47Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
یادگاری گفت: ۷۶۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی به استان مرکزی اختصاص یافت که ۳۸۸ میلیارد تومان معادل ۵۰ درصد این اعتبارات تخصیص یافته‌است.

به گزارش نسیم خنداب به نقل از دیار آفتاب؛رقیه یادگاری رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی عصر امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی گفت: ۴۸۹ میلیارد تومان اعتبارات هزینه‌ای تاکنون به استان مرکزی اختصاص یافته که ۳۱۰ میلیارد تومان معادل ۶۳ درصد این اعتبارات تخصیص یافته‌است.

یادگاری اظهار کرد: ۴۵۲ میلیارد تومان اعتبار هزینه‌ای که مربوط به ۲۳ دستگاه است به استان مرکزی امسال اختصاص یافته که ۲۷۸ میلیارد تومان معادل ۶۱ و نیم درصد این اعتبارات تخصیص یافته‌است.

 وی ادامه داد: تهاتر بدهی از جمله ظرفیت‌های تسویه بدهی دستگاه‌ها در بودجه امسال است و برخی دستگاه‌ها بر اساس این ظرفیت می توانند بدهی های خود را با شرکت‌هایی که از دولت طلب دارند تهاتر کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: ۱۵ میلیارد تومان برای پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان به استان اختصاص یافت که با این اعتبار پاداش پایان خدمت بازنشستگان پرداخت شد.

وی یادآور شد: ۷۶۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی به استان مرکزی اختصاص یافت که ۳۸۸ میلیارد تومان معادل ۵۰ درصد این اعتبارات تخصیص یافته‌است.

یادگاری اظهار کرد: ۱۱۴ میلیارد تومان این اعتبارات به صورت نقدی و ۲۶۰ میلیارد تومان اسناد خزانه به استان تخصیص یافته‌است.

وی افزود: ۲۳۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات متوازن امسال به استان مرکزی اختصاص یافت که ۲۵ درصد این اعتبارات به استان تخصیص یافته که تمام این اعتبارات اسناد خزانه ۱۴۰۳ است.

یادگاری بیان کرد: همچنین ۵ و نیم میلیارد تومان امسال  فروش اموال منقول و غیرمنقول داشتیم که میتوان از این محل درآمد برای تکمیل طرح‌ها کسب کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: ۱۵ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات سفر به استان مرکزی اختصاص یافت که تمام این اعتبارات تخصیص یافته‌ و چهار میلیارد تومان از بدهی‌های دستگاه‌های استان تهاتر شده‌است.

وی ادامه داد: ۱۹ هزار میلیارد تومان اعتبار امسال مربوط به محرومیت زدایی است که سهم استان مرکزی از این اعتبار ۳۴۳ میلیارد تومان است .

وی اضافه کرد: این اعتبارات در پنج حوزه آب، راه، سلامت، مدارس و آبخیزداری توزیع شده که سه فصل آب، مدارس و آبخیزداری به صورت ملی و ۲ فصل سلامت و راه در استان توزیع می شود.

یادگاری اظهار کرد: ۷۹ میلیارد تومان معادل ۲۴ درصد به آموزش و پرورش و ۱۲۰ میلیارد تومان معادل ۳۵ درصد به بحث درمان اختصاص یافته است.

وی افزود: سهم آب رسانی از این اعتبارات ۱۰۶ میلیارد تومان، راه روستایی ۱۷ میلیارد تومان و آبخیزداری ۱۷ میلیارد تومان است. 

 یادگاری اضافه کرد: پیش بینی میشود ۲۰ درصد اعتبار از سرجمع بهداشت و درمان حذف و به فصل راه‌های روستایی افزوده شود.

وی یادآور شد: سند راهبردی استان مرکزی در سال ۹۹ توسط شورای عالی آمایش مصوب و برای تمام دستگاه ها لازم الاجرا شد و با توجه به اینکه در آستانه تهیه برنامه هفتم توسعه هستیم این سند می تواند به عنوان یک سند بالا دستی برای برنامه هفتم مورد توجه قرار گیرد.

یادگاری اظهار کرد: آمایش سرزمینی کشور ۱۴۰۴ و در استان مرکزی ۱۴۱۴ است که بر اساس آمایش سرزمینی کشور مقرر شده تعادلی در شرق و غرب کشور ایجاد شود.

وی گفت: در برنامه ششم دولت مکلف شد در سال اول برنامه آمایش ملی را تهیه، تصویب و اجرا کند که در این راستا ۶۵ جلد کتاب از سوی استان تهیه و در سال ۹۳ بازنگری شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: در سال ۹۴ برنامه ریزی بر اساس اطلاعات بازنگری شده انجام و در سال ۹۹ سازمان برنامه و بودجه کشور مجدد وادار به بازنگری شد که سند مطالعات مجدد در ۶۵ جلد انجام شد.

یادگاری اظهار کرد: در سند چشم انداز آمایشی استان مرکزی در افق ۱۴۱۴، استان جامعه ای توسعه یافته، برخوردار از هویت ویژه مکانی– منطقه ای، جذب کننده طبقه خلاق و جامعه نخبگان، خلق کنند ثروت بر پایه مدیریت زیست بومی و فناوری پیشرفته، دارای توسعه متوازن فضایی و پیوندهای قدرتمند چند سویه درونی و بیرونی با رعایت الزامات و ملاحظات دفاعی، امنیتی و پدافد غیرعامل است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این چشم انداز مدیریت و حفاظت از منابع اکولوژیک استان، توسعه اقتصادی استان، ارتقا هویت مکانی-منطقه ای استان، افزایش توان نگهداشت نخبگان استان، توسعه اجتماعی و انسانی، تقویت پیوندهای درونی و بیرونی استان، ارتقا سطح امنیت از طریق بکارگیری الزامات دفاعی، امنیتی، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در برنامه های توسعه ای استان اهداف بنیادین این سند است.در سند ملی نقش و جایگاه مشخصی به استان ها داده شده و در استان نیز بخش های مختلف نقش های گوناگون دارند.

انتهای پیام 

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =