رضایتمندی از نظام اداری مطلوب نیست

مخلص الائمه گفت: متاسفانه رضایتمندی از نظام اداری به هیچ اندازه مطلوب نیست و علل بخش زیادی از نارضایتی های مردمی هم به نظام اداری ناکارآمد برمی گردد.

به گزارش نسیم خنداب به نقل از دیار آفتاب؛ فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در نشست هم اندیشی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با نخبگان استان مرکزی گفت: مهمترین و در راس مسائل و مشکلات کشور ناکارآمدی نظام اداری است و متاسفانه شاهد یک ناکارآمدی مفرط و پرسابقه با پیشینه بسیار بالا در کشور هستیم.

مخلص الائمه اظهار کرد: از اوایل دهه ۵۰ که با افزایش قیمت نفت مواجه شدیم ناکارآمدی نظام اداری فربه شد و به مرور زمان این ناکارآمدی روی هم انباشته شد و به تعبیر مقام معظم رهبری نفت این سرمایه خدادی عامل فرو ریختگی های سرمایه های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی کشور شد و ناکارآمدی نظام اداری را به این شرایط رسانده است.

وی ادامه داد:متاسفانه رضایتمندی از نظام اداری به هیچ اندازه مطلوب نیست و علل بخش زیادی از نارضایتی های مردمی هم به نظام اداری ناکارآمد برمی گردد.

استاندار مرکزی افزود: نظام اداری کشور وزن سنگینی از ناکارآمدی های گذشته را حمل می کند و هیچ عنصر تحول خواهی نمی تواند خود را از این ناکارآمدی جدا کند و این ناکارآمدی فرصت ها برای تحول را مخدوش کرده و این نیازمند یک تحول بزرگ است که هم باید در ساختارها و هم فرآیندها و هم در نیروی انسانی محقق شود.

مخلص الائمه بیان کرد: متاسفانه وزن گذشته، فشار بالایی به سیستم اداری کشور وارد کرده و فرصت هر نگاه عمیق و حرکت پر شتاب به سمت آینده را محدود کرده است، بر این اساس باید تحول بنیادین در نظام اداری(تبنا) شکل بگیرد.

وی یادآور شد: تا زمانی که مسئولیت این تحول به همین نظام دیوان سالار واگذار شود، قطعا نتیجه ای نخواهیم دید و انتظار می رود که نگاه تحولی به این سیستم از سوی دولت قوت بیشتری گیرد و در اولویت قرار گیرد.

استاندار مرکزی گفت: مقام معظم رهبری انتظار تحول دارند و مسلما این تحول نیازمند تغییرات بنیادین و اصلاح فرآیندهاست و دولت سیزدهم‌در این‌راستا عزم‌جدی دارد.

مخلص الائمه خاطرنشان کرد: ظرفیت ها و فرصت های استان مرکزی به مراتب بیش از مشکلات است، البته مسیر پیشرفت ناهموار است و برخی از مسائل تابع موضوعات و تصمیمات ملی است و باید نگاه به میدان در بین مدیران تقویت شود و حتما پیگیر مطالبات میدانی بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × یک =