۶۲ گروه دامپزشکی بر ذبح بهداشتی ماه محم در استان مرکزی نظارت دارند

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۶۲ گروه ثابت و سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی قربانی‌های عزاداری‌های ماه محرم این استان نظارت دارند.

به گزارش نسیم خنداب به نقل از دیار آفتاب؛ محمد فتاحی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: ۳۴ گروه ثابت و ۲۸ گرویار متشکل از ۱۸ نفر دکتر دامپزشک، ۴۸ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۸  روحانی ناظر ذبح شرعی در طرح تشدید نظارت دامپزشکی استان مرکزی به صورت رایگان بر ذبح دام‌های قربانی عزاداران حسینی ماه محرم نظارت می‌کنند.

وی ادامه داد:طرح نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی ماه محرم با هدف تامین گوشت سالم و حلال اجرا می‌شود.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از عزاداران حسینی در ماه محرم خواست برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) از دام به انسان گوشت استحصالی از دام‌های قربانی را به‌مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از کشتار دام‌هایی که دارای نشانه‌های ظاهری غیر طبیعی، آلودگی‌های انگلی خارجی، قارچی و تب‌دار هستند خودداری کنند.

فتاحی گفت: هماهنگی لازم با شهرداری‌های استان مرکزی برای فعال بودن کشتارگاه ها در تمام شهرستان‌های استان در روز تاسوعا و عاشورای حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی، ستاد ملی و استانی کرونا و آمادگی برای کشتار دام‌های قربانی در راستای پیشگیری از انتقال بیماری‌های دامی به انسان انجام شده‌است.

وی ادامه داد:همشهریان می‌توانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه اطلاع‌رسانی و پاسخگویی اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی) و یا شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − یک =