قوام دین به امر به معروف و نهی از منکر است/ قیام امام حسین(ع) برای بسط فرائض الهی در جامعه بود

شریفی گفت: آنچه قوام دین و احکام دین بر آن استوار می‌ماند امربه‌معروف و نهی از منکر است لذا امام حسین (ع) نیز برای احیای فریضه امربه‌معروف و نهی از منکر قیام کردند تا فرایض الهی را در جامعه بسط دهند.

به گزارش نسیم خنداب، حجت الاسلام مصطفی شریفی کارشناس مسائل مذهبی در گفتگو با دیار آفتاب؛ با تأکید بر فریضه مهم امربه‌معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از اساسی‌ترین مسائل دینی و آنچه قوام دین و احکام دین بر آن استوار می‌ماند امربه‌معروف و نهی از منکر است که اگر این واجب در جامعه تسری پیدا نکند متأسفانه آلودگی‌ها نشر پیدا خواهند کرد.

شریفی ادامه داد: امام حسین (ع) وقتی دیدند یزید انسانی بود که به اصول اولیه اسلام هم پایبند نبود برای احیای فریضه امربه‌معروف و نهی از منکر قیام کردند تا فرایض الهی را در جامعه بسط دهند.

وی اظهار داشت: اگر در جامعه ما امربه‌معروف و نهی از منکر به فراموشی سپرده شود ما به سمت یک جامعه سکولار خواهیم رفت که دین فقط در هیئات، مساجد و خانه‌ها معنا خواهد شد و جامعه‌ای خواهیم داشت که هر ناهنجاری‌ای در آن رخ می هد و هیچ واعظ بیرونی مردم را نصیحت نخواهد کرد.

این کارشناس مسائل مذهبی تصریح کرد: جامعه‌ای که در آن امر به‌خوبی ها و نهی از بدی‌ها وجود نداشته باشد به ورطه سقوط اخلاقی نزدیک خواهد شد و این همان جامعه‌ای است که دشمن می‌خواهد و به دنبال این است تا مردم بی‌تفاوتی کشانده شوند فلذا این نتیجه فراموشی امر و به معروف و نهی از منکر خواهد بود.

شریفی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در خانواده و اقوام خودمان امربه‌معروف با سلسله مراتبی که ذکرشده را احیا کنیم جامعه ما نیز به سمت خوبی‌ها و پاکی‌ها حرکت خواهد کرد و از انحطاط و بی‌بندوباری اخلاقی دور خواهد شد لذا نباید وظیفه خود را فراموش کنیم بالأخص در این ایامی که حضرت اباعبدالله (ع) برای احیای همین فریضه به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + هشت =