رسیدگی ۴۰ هزار پرونده قضایی به‌صورت تمام الکترونیک در استان مرکزی

موسوی گفت: خوشبختانه با اقدامات جهادی در ابلاغ الکترونیک رشد و ارتقای خوبی داشتیم و در بحث تمام الکترونیک شدن دادرسی عملکرد موفقی ثبت‌شده به‌طور نمونه از خردادماه سال جاری تاکنون ۴۰ هزار پرونده الکترونیکی رسیدگی شده است که این امر کاهش هزینه‌ها ازجمله تهیه کاغذ و کاهش خطاها و ... را به دنبال دارد.

به گزارش نسیم خنداب به نقل از یار آفتاب؛ حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی در شورای قضایی استان با حضور رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: یکی از مهمترین بسترهای تحقق سند تحول قوه قضائیه مرکز داده و فناوری است که امروز این مرکز در دادگستری استان مرکزی با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد ریالی به بهره‌برداری رسید.

موسوی اظهار کرد: بیش از ۶۵ درصد از موارد دادگستری فناوری محور و پایه است و افتتاح مرکز داده دادگستری گامی بلند در راستای خدمت بیشتر به مردم، تسریع در امور و کاهش هزینه‌ها است.

وی ادامه داد: دادگستری استان مرکزی با تأسی از رویکرد مدیریت ارشد در قوه قضائیه پیشرو در ارائه خدمات فناورانه است و امروز به حق قوه قضائیه شتابنده در راستای تحقق دولت الکترونیک گام برمی دارد و در راستای ارائه خدمات تخصصی حقوقی و قضائی، برخورداری از فناوری های روز دنیا و به کارگیری سیستم های پیشرفته اقدامات چشمگیری انجام داده است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: امروز در استان مرکزی پایه گذاری هوشمندسازی به مرحله اجرا درآمد و این گام بلندی در راستای تکریم مردم، رفع اطاله دادرسی و خدمت به مردم مورد استفاده قرار می گیرد.

موسوی اظهار کرد: در راستای تحقق هوشمند سازی سامانه های متعددی در بستر شبکه داخلی طراحی و بارگذاری شده است و خروجی مناسبی نیز داشته است.

وی افزود: در حوزه دادرسی الکترونیکی، مجتمع تجدید نظر کاملا الکترونیک است و این الکترونیکی شدن منجر به دادرسی الکترونیکی اکثر پرونده ها در مرکز استان شده است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: همچنین دادرسی زندانیان باید حضوری باشد که درصدد تدوین پیوست حقوقی برای دادرسی الکترونیکی هستیم.

موسوی گفت: خوشبختانه با اقدامات جهادی در ابلاغ الکترونیک رشد و ارتقای خوبی داشتیم و در بحث تمام الکترونیک شدن دادرسی عملکرد موفقی ثبت شده به طور نمونه از خردادماه سالجاری تاکنون ۴۰ هزار پرونده الکترونیکی رسیدگی شده است که این امر کاهش هزینه ها از جمله تهیه کاغذ و کاهش خطاها و … را به دنبال دارد.

وی بیان کرد: در زمینه بایگانی الکترونیکی و آرشیو، اقدامات خوبی انجام شده است، اما نیازمند حرکت پرشتاب در این حوزه هستیم ولی نیروی انسانی و سخت افزار کم است که نیاز به توجه جدی دارد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی یادآور شد: در پالایش پرونده ها حدود ۵۵ درصد کار انجام شده است و رتبه استان در این حوزه هشتم کشور عنوان شد، چراکه منابع انسانی کار غیرسیستمی انجام داده است، اما متاسفانه به دلیل نداشتن سخت افزار کارها نیمه تمام باقی مانده است و جایگاه استان از رده هشتم به رده ۲۸ تنزل یافت.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + بیست =