به گزارش نسیم خنداب؛ حجتالاسلام تاجآبادی، کارشناس مسائل فرهنگی در گفتگو با خبرنگار نسیم خنداب ضمن تسلیت ایام شهادت امام رضا(ع) گفت: امام رضا(ع) در سال ۱۴۸ هجری قمری یعنی حدود (۱۲۵۰) سال پیش در شهر مدینه به دنیا آمد. پدر ایشان امام موسی بن جعفر(ع)، یعنی امام هفتم شیعیان و مادرشان بانویی بزرگوار و خردمند به نام نجمه بود. امام رضا(ع) در همان سالی زاده شد که پدربزرگ ایشان، یعنی حضرت امام جعفر صادق(ع)، به شهادت رسید.
وی بیان کرد: آن چیزی که در زندگی امام رضا حائز اهمیت است بصیرت شیعیان در زمان امامت حضرت است اینکه امام در شرایطی است که نمیتواند چیزی را مطرح کند و شیعیان باید با بصیرت خود متوجه شوند امام امت در چه موقعیتی قرار دارد.
تاجآبادی افزود: مأمون برای اینکه شیعیان را فریب دهد و موقعیت خود را تثبیت کند ولایت را به امام رضا(ع) تحمیل کرد، عدهای از امام رضا(ع) جدا شدند چون خیال میکردند امام رضا(ع) ولایت طاغوت را پذیرفته است.
وی اظهار کرد: امام رضا (ع) به مأمون فرمودند: به شرطی این ولایت را میپذیرم که در عزل و نصب امورات حکومتی دخالتی نداشته باشم ابتدا طاغوتیان خوشحال شدند بعدها متوجه شدند که امام رضا (ع) نرمش قهرمانانه که به نفع اسلام و مسلمین داشته است.
تاجآبادی خاطرنشان کرد: درسی که از دوران امامت امام رضا(ع) میگیریم این است که شیعیان باید بصیرت داشته باشند اگر شرایطی پیش آمد که ما با دشمنان نرمش داشته باشیم قهرمان میدان ما باشیم نه مانند برجام که چیزی عاید ما نشود.
انتهای پیام/