کلاهبردار ۲ هزار میلیاردی در تور اطلاعاتی پلیس استان مرکزی

فرمانده انتظامی استان مرکزی از کشف کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد ریالی طلافروش شیاد با هوشیاری کارآگاهان پلیس آگاهی استان خبر داد.

به گزارش نسیم خنداب به نقل از دیار آفتاب؛ هادی رفیعی کیا فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: در پی شکایت تعدادی از کسبه و شهروندان شازندی مبنی بر کلاهبرداری فردی طلافروش و جلب اعتماد شکات که اکثراً از صنف طلافروشان بودند پرونده‌ای در پلیس آگاهی این شهرستان تشکیل شد.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع و مبلغ بالای کلاهبرداری تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی استان مرکزی مسئول رسیدگی به این پرونده شدند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی اظهار داشت: در تحقیقات اولیه کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان از مالباختگان مشخص شد فرد کلاهبردار از سال ۹۸ با ترفند مشارکت مردم در قرعه کشی طلا اقدام به دریافت مبالغی تعدادی از کسبه و شهروندان کرده و پس از جمع‌آوری مبلغی کلان متواری شده است.

این مقام ارشد انتظامی استان مرکزی با اشاره به شناسایی محل اختفای متهم در ادامه تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی استان در مشهد مقدس اظهار داشت: با هوشیاری کارآگاهان پلیس آگاهی استان مرکزی و در عملیاتی هدفمند فرد کلاهبرداری دستگیر و به استان مرکزی منتقل شد.

رفیعی کیا با اشاره به اعتراف متهم به کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد ریالی از ۱۴۰ نفر از شهروندان اراکی و شازندی تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.

 وی در پایان با بیان اینکه اقتدار و هوشیاری پلیس مهمترین عامل در شناسایی این کلاهبردار شیاد به شمار می‌رود اظهار داشت: عملکرد خوب و مقتدرانه کارآگاهانه پلیس استانی در این عملیات رضایتمندی و تقدیر مالباختگان را به همراه داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − هشت =