آیین نامه جامع خبرنگاران در حال تدوین است

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد با بیان اینکه آیین‌نامه جامع خبرنگاران در حال تدوین است، افزود: متأسفانه از فقدان یک سازمان نظام صنفی در عرصه رسانه رنج می‌بریم.

به گزارش نسیم خنداب به نقل از دیار آفتاب؛ ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در آیین اختتامیه سومین جشنواره مطبوعات استان مرکزی، بیان کرد: هر اتفاق رسانه‌ای در کشور که منجر به ایجاد رقابت و گردهمایی اصحاب رسانه باشد از سیاست‌های همیشگی وزارت ارشاد بوده و به‌شدت آن را دنبال می‌کنیم و امسال بعد از حدود ۱۱ سال وقفه جشنواره رسانه‌های کشور نیز برگزار می‌شود. 

وی با اشاره به جنگ رسانه‌ای دشمن افزود: در جنگی که پیش روست رسانه‌های دنیا حقیقت را انعکاس نمی‌دهند و انصافاً رسانه‌های ما در حوادث اخیر خوب درخشیدند. اهالی رسانه ایستادگی کردند و رسانه سعی کرد موضوعات را درون خانواده ایران حل کند. 

شمسایی ادامه داد: دغدغه رهبر انقلاب در جهاد تبیین گویی تأکید ایشان بر ماده ۲ قانون مطبوعات و گوشزد کردن این وظیفه است. 

این مقام مسئول اضافه کرد: اطلاع‌رسانی شفاف، نفی مرزبندی‌های کاذب و تفرقه‌انگیز، تأکید بر سیاست نه شرقی و غربی جمهوری اسلامی و تأکید بر اهداف نظام اسلامی و مبارزه با فرهنگ استعماری مواردی هستند که اگر به این‌ها خوب عمل شود جهاد تبیین صورت گرفته است. 

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد تأکید کرد: توفیقات مختلف در عرصه سیاست خارجی و داخلی و روابط منطقه‌ای به این خاطر است که اتکا به داخل داشته‌ایم و سهم عمده‌ای را رسانه‌ها به‌خوبی انعکاس داده‌اند. 

شمسایی با تأکید بر لزوم توجه به ماده ۴۶ قانون مطبوعات که به امر امنیت شغلی خبرنگاران اختصاص دارد، گفت: بحث بیمه خبرنگاران جزو قانون است و حمایت‌های مادی و معنوی وزارت ارشاد برای رسانه‌هایی است که به بیمه خبرنگاران توجه دارند. 

وی با بیان اینکه آیین‌نامه جامع خبرنگاری در حال تدوین است، افزود: متأسفانه از فقدان یک سازمان نظام صنفی در عرصه رسانه رنج می‌بریم. 

شمسایی تصریح کرد: تلاش کردیم تا ضمن رفع نواقص سامانه جامع رسانه‌ها خبرنگاران بیشتری به این سامانه بپیوندند و با مطالبه از صندوق اعتباری هنر تعداد اهالی رسانه عضو این صندوق از ۲۵۰۰ نفر به ۸ هزار نفر رسیده است. 

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد با تقدیر از توجه استاندار مرکزی به حوزه رسانه‌ای استان گفت: در استان مرکزی حدود ۱۳۴ رسانه به ثبت رسیده است و به ازای هر رسانه یک خبرنگار عضو سامانه جامع رسانه‌هاست اما واقعاً ظرفیت استان بیش از این‌هاست. 

وی با تأکید بر ضرورت تقویت تشکل‌ها و خانه مطبوعات استان، خاطرنشان کرد: تشکل‌های صنفی پل‌های ارتباطی با حاکمیت هستند و می‌توانیم دغدغه‌های اهالی رسانه را از این طریق بشنویم. 

شمسایی از برنامه‌ریزی برای افزایش کیوسک‌های مطبوعاتی و خرید تضمینی نشریات توسط کتابخانه‌های عمومی برای استفاده از محصولات رسانه‌ای و حفظ مرجعیت رسانه‌ای در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: این امر با ساماندهی صنفی و توجه جدی‌تر مسئولین کاملاً امکان‌پذیر است.

انتهای پیام 

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =