به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«نسیم خنداب» حجتالاسلام محمد صفاهانی در خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ضمن تبریک فرارسیدن ۲۷ رجب و مبعث پیامبر اکرم (ص) گفت: یکی از بزرگترین اعیاد و روزها در اسلام عید مبعث است که خداوند سفیر رحمت برای هدایت مردم و نجات بشریت را مبعوث کرد. بعثت خط بطلانی بر جاهلیت مردم و باعث عزت مومنین و هدایت مسلمان و مایه حیات بشریت شد.
وی در ادامه بیان کرد: انقلاب اسلامی بزرگ زرینی از بعثت پیامبر و در راستای انقلاب نبوی پیامبراکرم (ص) است، همچنان که بعثت پیامبر مردم را که از لحاظ فرهنگ و تمدن پستترین بودند در مدت کوتاهی به عالیترین درجه رساند، انقلاب اسلامی هم برای ما عزتآفرین شد و ما را از یوق ظالمان نجات داد.
صفاهانی افزود: دو نفر از قضات عالیمقام، شجاع، فعال، انقلابی توسط یک شخص نفوذی، منافق و مزدبگیر دشمنان به شهادت رسیدند، ترور نماد استیصال دشمنان است که میخواهند ما را از آینده مایوس کرده و ناامنی ایجاد کنند و سد راه پیشرفت انقلاب شوند اما دشمنان بدانند با این ترورها به مقاصد شوم خود نمیرسند و مردم با انگیزه بیشتر از انقلاب پاسداری خواهند کرد.
امام جمعه خنداب تصریح کرد: یکی از اهداف رژیم صهیونیستی نابودی حماس و مقاومت بود حدود ۱۶ ماه به مردم مظلوم غزه ظلم و ستم کردند، مردم را به شهادت رساندند به زیرساخت فلسطین و غزه خسارت زیادی وارد کردند اما نتوانستند مقاومت را از بین ببرند و حماس و مقاومت مانند کوه در مقابل دشمنان دین ایستادگی کردند حماس زندهتر و آمادهتر و قویتر از قبل شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ارتش رژیم صهیونیستی متزلزل شده است، ترس و نگرانی بین آنها حاکم شده و فرماندهان یکی پس از دیگری استعفا میدهند، این آتشبس پیروزی بزرگی برای فلسطین و غزه شکست رسواکنندهای برای رژیم صهیونیستی بود.
انتهای پیام/