اسلام در دهه فجر جان تازه‌ای گرفت

امام جمعه خنداب گفت: دهه فجر سر آغاز طلوع مجدد اسلام و مقطع رهایی ملت ایران از یوق ظالمان وستمگران است و اسلام تولدی دوباره یافت و جان تازه‌ای گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نسیم خنداب» حجت‌الاسلام  والمسلمین محمد صفاهانی، در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ضمن تبریک پیروی انقلاب اسلامی گفت: دهه فجر سر آغاز طلوع مجدد اسلام  و مقطع رهایی ملت ایران از یوق ظالمان و ستمگران است و اسلام تولدی دوباره یافت و جان تازه‌ای گرفت

صفاهانی تصریح کرد: دستاوردهای انقلاب اسلامی استقلال، عدم وابستگی به غرب و شرق، آزادی فکر و اندیشه، عزت، قدرت، امنیت و استقامت است که به کشورهای منطقه نیز صادر شده است و لبنان و فلسطین درس مقاومت را از ما یاد گرفتند و آمریکا و رژیم صهیونیستی را به زانو درآوردند. 

خطیب جمعه خنداب افزود: یکی دیگر از دستاورد انقلاب اسلامی این است که هیمنه پوشالی آمریکا و استکبار جهانی را درهم شکست. قبل از پیروزی انقلاب شاه بدون اجازه آن‌ها تصمیم نمی‌گرفت اما به برکت انقلاب دست دشمنان از منافع ملت ایران قطع شد.

وی اظهار کرد: به لطف الهی انقلاب اسلامی در همه زمینه‌ها پیشرفت چشم‌گیری داشته است و به سوی قله در حرکت است و آمریکا در حال اضمحلال و انزوا و نابودی است، نیروهای مقاومت فلسطین، غزه و لبنان رژیم صهیونیستی را که به زانو درآوردند و مجبور به پذیرش آتش‌بس و قبول شکست شدند. 

صفاهانی گفت: آینده از آن اسلام است و پرچم تشیع در سراسر عالم برافراشته خواهد شد و پرچم این انقلاب به دستان مبارک امام زمان (عج) خواهد رسید.

خطیب جمعه خنداب ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: روزه، دعا، استغفار و صدقه دادن از اعمال سفارش شده ماه شعبان است که ان‌شاءالله همگی توفیق انجام این عبادات را در این ماه پربرکت داشته باشیم.

صفاهانی گفت: میلاد امام حسین علیه‌السلام روز پاسدار به خاطر ایثار، فداکاری و پاسداری از دین اسلام به عنوانروز پاسدار نامگذاری شده است امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) با تمام هستی خود از اسلام دفاع کردند و امام سجاد (ع) پیام‌رسان کربلا نقش ارزنده‌ای در نهضت عاشورا داشتند. 

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 16 =