برای ظهور حضرت مهدی(عج) باید وظایف خود را بشناسیم

کارشناس مذهبی گفت: با توجه به این که امام این عصر، حضرت مهدی(عج) هستند و شیعیان هر لحظه منتظر ظهور ایشان هستند باید در مناسبت‌های مختلف علاوه بر تجدید پیمان قلبی به دنبال فراگیری وظایف خود در زمان غیبت باشیم و قدمی برای حضرت برداریم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«نسیم خنداب»؛ حجت‌الاسلام میرباقری ضمن تبریک سالروز به امامت رسیدن امام زمان(عج) گفت: روز نهم ربیع الاول،سالروز شروع امامت منجی عالم بشریت، موعود انبیاء، پایان بخش طومار حاکمیت طاغوت و برقرار کننده حکومت عدل الهی در سرتاسر زمین است.

وی در ادامه بیان کرد: از آنجا که ولادت امام دوازدهم (عج) به صورت پنهانی انجام گرفت، بیم آن بود که شیعیان در شناخت آخرین حجت پروردگار به اشتباه و گمراهی گرفتار آیند.

کارشناس مذهبی افزود: امام عسگری(ع) وظیفه داشت فرزند خود را به گروهی از بزرگان شیعه و افراد مورد اعتماد معرفی کند. آنان نیز خبر ولادت او را به دیگر پیروان اهل بیت (ع) می‌رساندند تا ضمن معرفی آن بزرگوار، تهدیدی متوجه آخرین سفیر حق نگردد.

وی تصریح کرد: محمد بن عثمان و چند تن دیگر از بزرگان شیعه نقل می‌کنند: چهل نفر از شیعیان نزد امام یازدهم گرد آمدیم. آن حضرت، فرزندش را به ما نشان داد و فرمود: «پس از من، این امام شما و جانشین من است. از او فرمان برید و بعد از من در دین خود پراکنده نشوید که هلاک خواهید شد و از امروز به بعد او را دیگر نخواهید دید».

میرباقری در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که امام این عصر، حضرت مهدی(عج) هستند و شیعیان هر لحظه منتظر ظهور ایشان هستند باید در مناسبت‌های مختلف علاوه بر تجدید پیمان قلبی به دنبال فراگیری وظایف خود در زمان غیبت باشیم و قدمی برای حضرت برداریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *