وحدت حوزه و دانشگاه برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب ضروری‌است

مدیر حوزه علمیه خنداب گفت: حوزه و دانشگاه می‌توانند با تعامل سازنده، زمینه‌ساز تربیت نیروهای متخصص، متعهد و دین‌مدار برای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«نسیم خنداب»؛ سوسن گودرزی ضمن گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه گفت: ۲۷ آذرماه، روز وحدت حوزه و دانشگاه و سالروز شهادت عالم مجاهد، آیت‌الله شهید محمد مفتح است.

وی در ادامه بیان کرد: این روز یادآور اندیشه‌ای عمیق و حرکتی ماندگار در پیوند علم و دین است؛ مجاهدتی آگاهانه که با مفتاح دین، درِ خانه دانش را گشود، دانشگاه را به معارف حوزوی پیوند زد و بذر مکتب اسلامی را در بستر علم گستراند.


مدیر حوزه علمیه خنداب گفت: هدف از وحدت حوزه و دانشگاه، صرفاً حضور فیزیکی یا تعامل شکلی نیست، بلکه هم‌افزایی فکری و معرفتی برای جهت‌دهی به علم در مسیر اخلاق و کرامت انسانی است.

وی تصریح کرد: در این مسیر، علوم پایه و علوم انسانی در کنار یکدیگر، تحقق تمدن اسلامی را شکل می‌دهند و بی‌توجهی به علوم انسانی، وحدت واقعی را با چالش مواجه می‌سازد.


گودرزی خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه به‌عنوان کانون تولید علوم اسلامی و دانشگاه‌ها به‌عنوان بستر توسعه علوم پایه، فنی و کاربردی، در نگاه راهبردی مکمل یکدیگرند.

وی افزود: حوزه و دانشگاه می‌توانند با تعامل سازنده، زمینه‌ساز تربیت نیروهای متخصص، متعهد و دین‌مدار برای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *