مهمترین هدف آشوب‌گران کشته‌سازی بود

امام جمعه خنداب گفت: مهمترین هدف آشوبگران و فتنه‌گران، کشته‌سازی است و تلاش می‌کنند مردم را مقابل نظام اسلامی قرار دهند و جنگ داخلی راه بیندازند و زمانی که کشور به آشوب کشیده شد به ایران مسلط شوند و تجزیه ایران را دنبال کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«نسیم خنداب»؛ حجت‌الاسلام صفاهانی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ضمن تبریک عید مبعث گفت: پیامبر اکرم(ص) مبعوث شدند تا با جهالت و نادانی مبارزه کنند و به تبعیض، بی عدالتی، جنگ و خونریزی پایان دهند.

وی در ادامه بیان کرد: امروز نیز برخی در جهالت مدرن هستند و دنبال فتنه، آشوب، تخریب و اغتشاشگر هستند و برخی نیز مانند آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی  از این جهالت مدرن دفاع می‌کنند.


خطیب جمعه خنداب گفت: مهمترین هدف آشوبگران و فتنه‌گران، کشته‌سازی است و تلاش می‌کنند مردم را مقابل نظام اسلامی قرار دهند و جنگ داخلی راه بیندازند و زمانی که کشور به آشوب کشیده شد به ایران مسلط شوند و تجزیه ایران را دنبال کنند.

 
ملت عظیم‌الشان ایران اسلامی، مردمی بصیر، شجاع و دشمن‌شناس هستند و به خیابان آمدند و صفشان را از آشوبگران جدا کردند و دشمنان فهمیدند آرزوی شوم خود را به گور خواهند برد.

خطیب جمعه خنداب تصریح کرد: نیروهای مقتدر و مظلوم نیروی انتظامی برای نظام و امنیت این مرز و بوم جان خود را از دست دادند و برخی از این عزیزان در آتش فتنه‌گران سوختند و به شهادت رسیدند.

سپاه قهرمان و بسیجیان دلاور نیز برای امنیت این کشور شبانه روز تلاش کردند و مردم مقتدر ایران اسلامی نیز با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ دی بار دیگر ثابت کردند که حامی اصلی این کشور و انقلاب هستند.

صفاهانی گفت: مردم ایران اسلامی وظیفه خود را نسبت به اسلام و انقلاب به شایستگی انجام دادند و مسئولین باید خدمتگذار این ملت باشند و برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم تلاش کنند و بدانند خدمت به مردم عبادت است.

وی در پایان گفت: از مسئولین قضایی می‌خواهیم به پرونده این آشوب‌گران و تخریب‌کنندگان در اسرع وقت رسیدگی کنند  و به طور قاطع انتقام شهدا را بگیرند و آنان را به اشد مجازات برسانند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *