شهید رئیسی برای رضای خدا کار می‌کرد

کارشناس سیاسی گفت: آقای رئیسی اخلاص داشت. برای رضای خدا کار می‌کرد. به فرموده رهبر معظم انقلاب به رضایت خدا و صلاح مردم فکر می‌کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«نسیم خنداب»؛ خسرو نعیمی ضمن گرامیداشت یاد شهدای خدمت گفت: آقای رئیسی دلسوز مردم بود، همین که رئیسی علی‌رغم میل باطنی از آستان قدس رضوی اصطلاحا دل کند و به قوه قضائیه و پس از آن به ریاست جمهوری آمد ناشی از همین دلسوزی برای مردم بود.

وی به برخی از ویژگی‌های شهید رییسی اشاره کرد و گفت: شهید رئیسی در دوران شیوع کرونا دولت را تحویل گرفت همه نگران سلامت عزیزانشان بودند اما ماجرای واردات میلیونی واکسن بعد از تغییر دولت و با همت رئیسی حل شد و کرونا از ایران ریشه‌کن شد.

وی افزود: آقای رئیسی اخلاص داشت. برای رضای خدا کار می‌کرد. به فرموده رهبر معظم انقلاب به رضایت خدا و صلاح مردم فکر می‌کرد.

نعیمی در ادامه تصریح کرد: شهید جمهور اخلاق‌مدار بود. مناظرات ۹۶ و ۱۴۰۰ را همه به یاد دارند که در مقابل تهمت و اهانت جواب نمی‌داد، توصیه به تقوا می‌کرد. حتی مخالفان جدی‌اش این روزها به صفات خوب او معترف شده‌‌اند.

کارشناس سیاسی گفت: شهید خدمت پای اعتقادات مردم ایستاد. شجاعانه از حاج قاسم صحبت می‌کرد؛ تصویر او را در سازمان ملل و خفقان رسانه ای غرب بالا آورد.
وی افزود: سال بعد قرآن را سر دست گرفت. شجاعانه در هرجایی از جمله محافل بین المللی که بود از غزه و فلسطین حمایت می‌کرد و از کسی ابایی نداشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رئیسی شبانه روزی کار می‌کرد. خستگی نمی‌شناخت. پنجشنبه، جمعه، تعطیلات رسمی و نوروز و ساعات کار نداشت و به فکر رفاه مردم بود.
انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *