فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خنداب:مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان مطالبه مهم زنان متعهد و انقلابی از مسئولان است

صادقی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحکیم بنیان خانواده‌ها، عنوان کرد: دشمنان نظام و انقلاب در نظر دارند با توطئه و از طریق تهاجم فرهنگی بنیان خانواده‌ها را سست و جامعه را ازلحاظ فرهنگی تخریب کنند.

به گزارش پایگاه خبری نسیم خنداب، سرهنگ پاسدار محسن صادقی؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خنداب در گفتگو با خبرنگار نسیم خنداب گفت: همه ما مدیون خون شهدا و ایثارگری خانواده‌های آنان هستیم، در این راستا باید پاسدار اهداف و آرمان‌های والای شهدا باشیم و فرهنگ ایثار، شهادت و ازخودگذشتگی را به نسل حاضر و نسل‌های آینده منتقل کنیم.

وی بر اهمیت توجه به موضوع عفاف و حجاب در خانواده‌ها، تأکید کرد و گفت: خانواده‌ها باید فرزندان خود را از همان دوران کودکی بااهمیت عفاف و حجاب و رعایت آن آشنا کنند تا در بزرگ‌سالی نسبت به هرگونه تهاجم فرهنگی مقاوم باشند.

صادقی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحکیم بنیان خانواده‌ها، عنوان کرد: دشمنان نظام و انقلاب در نظر دارند با توطئه و از طریق تهاجم فرهنگی بنیان خانواده‌ها را سست و جامعه را ازلحاظ فرهنگی تخریب کنند.

وی بابیان اینکه دشمنان انقلاب اسلامی سرمایه‌گذاری گسترده‌ای برای کمرنگ کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه ایران کرده‌اند، بیان کرد: مقابله همه‌جانبه با توطئه‌های فرهنگی و هم‌افزایی همه ظرفیت‌های موجود برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان انقلاب اسلامی مطالبه مهم زنان متعهد و انقلابی از مسئولان و دست‌اندرکاران دستگاه‌های فرهنگی است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خنداب  ضمن گرامیداشت هفته عفاف و حجاب از اجرای بیش از ۳۰ عنوان برنامه توسط ناحیه مقاومت بسیج خنداب خبر داد و گفت:فعالیت دبیرخانه مردمی عفاف و حجاب به‌صورت مستمر در طول سال به‌منظور فعالیت در عرصه‌های حجاب و عفاف ،سبک زندگی ، همسرداری ، فرزند پروری در هفته اخیر در شهرستان خنداب آغاز شده است.

صادقی در ادامه به فعالیت های هفته عفاف و حجاب در شهرستان خنداب اشاره کرد و گفت: غبار روبی مزار شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی، ایده پردازی، برگزاری جلسات هم اندیشی، نشست مطالبه گری حجاب از سازمان های مربوطه، دیدار با خانواده شهدا، تهیه و توزیع کلیپ در فضای مجازی، دیدار و مصاحبه با بانوان کارآفرین موفق ؛کارگاه ههای آموزشی تربیت فرزند،دیوار نویسی ،تجلیل از بانوان برتر فعال اجتماعی ،برگزاری اردو و فضا سازی شهر از جمله برنامه های ناحیه مقاومت بسیج خنداب است .

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خنداب در پایان خاطر نشان کرد:امیدواریم در راستای ارتقای آموزه های دینی و باورهای مذهبی جوانان و نوجوانان و مقابله با جنگ نرم استکبار جهانی بتوانیم قدم های موثری برداریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =