به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«نسیم خنداب»؛ به مناسبت روز جهانی غذا و نان، جشنوارهای با هدف ترویج تغذیه سالم و ارتقای آگاهیهای تغذیهای در میان خانوارها، با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان خنداب، کارشناسان تغذیه و آموزش سلامت و جمعی از داوطلبان سلامت و به همت بهورزان خانه بهداشت گازران برگزار شد.
در این جشنواره، داوطلبان سلامت با ارائه غذاهای خانگی سالم، نمایش خلاقانه سفرههای ایرانی و معرفی ارزشهای تغذیهای مواد غذایی محلی، نقش فعال خود را در ترویج الگوی غذای سالم به نمایش گذاشتند.
کارشناسان تغذیه و آموزش سلامت شبکه نیز ضمن ارزیابی آثار شرکتکنندگان، آموزشهای لازم پیرامون مصرف صحیح نان، کاهش ضایعات غذایی، استفاده از غلات سبوسدار و فرهنگ تغذیه خانواده سلامتی رو قدم بزن را ارائه کردند.
رئیس مرکز بهداشت خنداب در حاشیه این برنامه، ضمن تقدیر از مشارکت داوطلبان سلامت، تأکید کرد: «آگاهی تغذیهای یکی از ارکان سلامت جامعه است و حضور فعال داوطلبان در این زمینه، نقش مؤثری در ارتقاء سلامت عمومی دارد.









