رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خنداب:
محدودیت ترافیکی در خنداب اعمال میشود
رئیس راهنمایی و رانندگی فا شهرستان خنداب از اعمال محدودیت های ترافیکی روز ۱۳ آبان در سطح شهر خنداب خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«نسیم خنداب»؛ سروان رضا دهقان در تشریح این خبر بیان داشت: به منظور برگزاری هرچه باشکوهتر راهپیمایی ۱۳ آبان و روز دانشآموز، محدودیتهای ترافیکی در مسیرهای از پیش تعیینشده اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: محدودیتهای اعمالشده در سطح شهر خنداب از ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه ۱۳ آبانماه اجرا و تا پایان راهپیمایی ادامه خواهد داشت.
دهقان به مالکان خودروهایی که محل سکونت آنها در مجاورت مسیرهای راهپیمایی است توصیه کرد: برای تأمین امنیت مسیر راهپیمایی، از پارک خودروها در مسیر راهپیمایی جلوگیری به عمل خواهد آمد و در صورت پارک خودرو، وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل خواهد شد.
وی محدودیتهای ترافیکی روز دانشآموز در شهر خنداب را به شرح زیر اعلام کرد:
میدان طبیعت به سمت میدان حر
خیابان امام حسین- میدان امام حسین.
میدان انقلاب به سمت امامزاده
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خنداب در پایان با دعوت از عموم مردم شهیدپرور و همیشه در صحنه شهرستان خنداب برای شرکت در مراسم باشکوه راهپیمایی یومالله دانشآموز افزود: از شهروندان انتظار داریم در این روز باشکوه، به منظور خلق حماسهای دیگر، مانند همیشه با کارکنان خدوم پلیس راهور همکاری لازم را به عمل آورند، از آوردن خودروی شخصی خود به مسیرهای اعلامشده پرهیز کنند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!